Slimex 15 Cellu Control Gebruik & Ingrediënten

Hoofd Gebruik: Cellulitis
Markt Naam: Slimex 15 Cellu Control

Wijze van inname: 2 capsules per dag met voldoende water, Voor een optimaal resultaat raden wij aan één capsule te nemen voor het ontbijt en voor de lunch.

De Slimex 15 Cellu Contol  capsules zijn te gebruiken van 1 tot 6 maanden, hoe langer de kuur des te meer resultaat je zult ondervinden. Gebruik Slimex 15 Cellu Control elke dag en houd uw huis strak en gezond.

Advies: eerste 2 maanden 2 capsules per dag en daarna 1 capsule per dag om  je gewenste resultaat te behalen.

 

Ingrediënten: Per 1 capsules
 
Guarana 85 mg EP: 20% cafeine (wit) De biochemische stoffen in de Guarana zaden (Paullinia Cupana) zijn Guaranine (vergelijkbaar met cafeïne) en de nauw verwante alkaloïden theobromine en theophylline. De inheemse bevolking van het Amazonegebied in Zuid Amerika gebruikten de zaden van de Guarana plant voornamelijk als een energieboost en omdat het helpt de ontlasting dikker te maken.
 
Heermoes / Akkerpaardenstaart 85 mg EP:  7% Silica Equisetum arvense, de veldheermoes, gewone heermoes of akkerpaardenstaart is een kruidachtige vaste plant die komt uit het Noordpoolgebied en de gematigde streken van het noordelijk halfrond. De naam Equisetum is afgeleid van het Latijnse wortels equus, wat "paard" en seta wat "haren" betekent.

 

Indische waternavel 85 mg EP: 10% triterpenes HPLC

 

Mariadistel 85 mg EP: 80% silymarin  Silybum marianum, in de volksmond beter bekend als Mariadistel, is een plant van de Asteraceae familie, die tot twee meter hoog kan worden. In het Engels wordt de plant Milk Thistle genoemd: 'melkdistel'. De plant bloeit jaarlijks of een keer in de twee jaar, afhankelijk van de regio

 

 L-Carnitine 85 mg EP: assay min. 97 % L-Carnitine, vaak alleen Carnitine genoemd, is een niet-essentieel aminozuur dat wordt geproduceerd uit de essentiële aminozuren methionine en lysine in de lever, hersenen en nieren. Het wordt ook verkregen via de voeding.

 

Zwarte peper 1 mg EP: min. 98 % piperine  Zwarte peper (Piper nigrum) is een gepatenteerde naam voor een supplement gebaseerd op piperine, een puur extract dat wordt gewonnen uit zwarte pepers, geteeld in de vochtige, vruchtbare aarde van Zuid-Indië.