Gezond afvallen

Gezond afvallen

Veel mensen zijn in strijd om van hun overtollige kilo’s af te komen en proberen aan gezond afvallen te doen. Mensen gaan minder eten en proberen het extra blokje om te lopen. Veel bewegen is goed voor de mens, maar minder eten niet. Als je minder gaat eten slaat je lichaam over in een overlevingsstand. De energie die niet wordt gebruikt wordt opgeslagen als vet dit laat je juist weer aankomen.

 

Gezond afvallen en Slimex 15 Plus

Veel mensen zoeken ondersteuning bij het afvallen. Dit kan bij een diëtiste, maar het kan ook in de vorm van supplementen. Slimex 15 Plus is zo’n supplement en is verkrijgbaar in afslankpillen. Slimex 15 Plus heeft als resultaat dat het onder andere je vetverbranding versnelt, een gevoel van honger helpt voorkomen en voorkomt dat er erge schommelingen in je bloedsuikerspiegel komen.

 

Gezond afvallen tips

Om gezond te kunnen afvallen hebben wij een vijftal tips voor je op een rijtje gezet die je naast het innemen van Silmex 15 Plus helpen om overtollige kilo’s te verliezen:

 

1.Regelmatig eten

Gezond afvallen begint ‘s morgens met het eten van een ontbijt en het innemen van Slimex 15 Plus. Dit kan een capsule zijn of het drinken van een shaken. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, omdat het de motor van je lichaam weer aanzet en voorziet van brandstof. Tussen het ontbijt en de lunch neem je een gezond tussendoortje in de vorm van een stuk fruit.

Je eet een normale lunch en neemt daarnaast een Slimex 15 Plus supplement om het maximale het afvallen te halen. Tussen de lunch en het avond eten neem je nog een gezond tussendoortje in de vorm van eiwitrijk product en ’s avonds kan je gewoon je avond eten nuttigen.

 

2.Rustig eten

Zorg ervoor dat je eten niet naar binnen schrokt maar rustig je eten op eet. Neem kleine hapjes en kauw goed je voedsel. Je hersenen moeten deze smaakprikkels verwerken en je krijgt hierdoor eerder een vol gevoel. Probeer daarnaast ook één keer op te scheppen, zodat je niet overtollige calorieën binnen krijgt.

 

3.Vermijd de slechte tussendoortjes

Net vertelden we al dat je tussendoortjes moet eten, maar probeer dan wel goede tussendoortjes te eten. Laat de chocoladereep, chips, koekjes en snoepje staan, want hier zitten vaak veel calorieën en ongezonde voedingstoffen in. Je kunt beter kiezen voor een stuk fruit, een gekookt eitje, noten (walnoten), een schaaltje magere yoghurt.

 

4.Veel bewegen

Bij gezond afvallen hoort ook veel bewegen. Ze de motor van je lichaam op vol vermogen. Het meeste resultaat zal je bereiken door een sport met hoge intensiviteit, maar ook met een stevige wandeling kom je al ver. Het gaat erom dat je beweegt en je lichaam de vetreserves gaat verbranden.

 

5.Zoek een partner

Gezond afvallen is leuker als je het met een medestander doet. Zo ga je niet alleen, maar samen de strijd tegen de overtollige kilo’s aan. Heb je een mindere fase? Dan kan je met je partner er over praten. Hij of zij kan er dan voor zorgen om je over de streep te trekken om dat extra koekje te laten staan.

Heb je geen zin om te gaan sporten? Als je alleen bent heb je eerder kans om niet te gaan. Als je samen met iemand bent, dan ga je hoogst waarschijnlijk wel, want je wilt samen van je de extra kilo’s af en je wilt hem of haar niet in de kou laten staan.

 

Meer informatie over gezond afvallen

Wil je meer informatie ontvangen van Slimex 15 Supplements of heb je vragen over onze afslanksupplementen? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan je geheel vrijblijvend te woord om jou van informatie te voorzien.

Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.